Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

kaynağı bileğhizmettir]

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın nizamlı testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırma ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya saik vermemesi midein kapatılmalıdır.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli bileğildir.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapları, yangın eminği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları karşı bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile dayalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk gestaltnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, gestaltnın kullanım sınıfı kabilinden faktörler etkili olmaktadır.

Yangına karşı güvende durmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların kişi eminğini elde etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + posta seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini temin etmek derunin kullanılan bir kapıdır.

Ekseri yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem kısaltmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Report this wiki page